rozšířené vyhledávání ...

Novinky e-mailem

Po Út St Čt So Ne

Náhodný výběr z galerie

Gilly je asi 1-2 roky stará kříženka německého ovčáka. Na fotkách klame velikostí - má kolem 25 kg. Je zpočátku opatrná a trošku se bojí, ale když člověka pozná, nechá si líbit doslova cokoliv. Na pamlsky ji utáhne kdokoliv ???? Je velmi milá, mazlivá, přátelská a aktivní. Také je chytrá a učenlivá. Je odvezená ze špatných podmínek, kde žila v polorozpadlé, plesnivé boudě a zde porodila a odchovala štěňata (obě našli domov přes nás). Majitelé o ní naštěstí nestáli, tak jsme ji odvezli k nám. Když je sama tak tichounce kňučí, když páníček odejde, ale za chvilku už je klid a nemá tendence nic ničit. Má lovecký pud, nevhodná k malým hospodářským zvířatům. Do adopce půjde kastrovaná, čipovaná, očkovaná a několikrát odčervená. V depozitu v Jihlavě. Podmínky adopce: http://azyldejpac.blog.cz/rubrika/podminky-adopce

Navigace

Výběr jazyka

• Česky
  • Deutsch
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Výroční zpráva 2012

SDH Lomnička 2012

členové

Členská základna

SDH má evidováno ke dni 31.12. 2012 celkem 89 členů, 22 žen, 50 mužů, 17 dětí a mládeže do 18 let.

Činnost za rok 2012

V průběhu roku byl prováděn výcvik výjezdové jednotky se zaměřením na dokonalé osvojení přidělené techniky a výcvik požárního družstva mužů a také mladých hasičů v požárním sportu.

V měsíci červnu jsme již tradičně uspořádali jednu ze soutěží Regional cupu mládeže, která se setkala s velkým zájmem nejen občanů naší obce.

družstvo
Družstvo A obsadilo celkově 3. místo na dlouhé savice a 2. místo na krátké savice.

Družstvo B se umístilo celkově na 10. místě a 11. místě.

Požáry

Naše jednotka zasahovala celkem u 17 požárů. Byly to především požáry trávy a lesa, ale i 3 požáry domů. Jednou jsme zasahovali při povodni v Tišnově.

požár

Při těchto zásazích bylo ujeto 270 km.

Po celkové opravě je vozidlo plně funkční a jsme schopni aktivně pomáhat profesionálním hasičům při zásazích.

Údržba techniky

Při údržbě členové odpracovali celkem více jak 200 hodin, a to jak na údržbě vozidla, tak i na pracích ve zbrojnici. Byly nakoupeny nové součástky výstroje, aby odpovídaly normám a požadavkům.

tatra

Brigádnická a kulturní činnost

• sběr železného šrotu
  • společenský plesples
  • den otevřených dveří pro děti MŠmš
  • půlení prázdnin pro děti a mládež, která byla zakončená společenskou zábavou
  • zájezd do muzea železné opony ve Valticích s následnou návštěvou vinného sklípkuvaltice
  • dále jsme se spolupodíleli: na opravě Požární nádrže, stavění Mírového ohně, pořádání Babských hodů, Pohádkového lesa, rozsvícení Vánočního stromules

To je ve zkratce z činností našeho sboru.